Đorđe Šušnjar stigao kao pozajmljeni igrač


Devetnaestogodišnji napadač Vojvodine Đorđe Šušnjar u narednih šest mjeseci kao pozajmljeni igrač nastupaće za Sutjesku.
Mladi napadač zbog žestoke konkurencije u novosadskom prvoligašu, nije bio u prvom planu kod crnogorskog stručnjaka Dejana Vukićevića, tako da je nakon nekoliko dana razmišljanja, Šušnjar, ipak, odlučio da prihvati ponudu Sutjeske.
On će se već danas odazvati šefu stručnog štaba Slaviši Mirkoviću, koji je skenirao Đorđa na prijateljskim utakmicama koje je Sutjeska odigrali sa Vojvodinom u Novom Sadu.
Do kraja prijelaznog roka Sutjeska će pokušati da angažuje još jednog igrača sredine terena, a nije isključena mogućnost da novo osvježenje bude takođe iz Vojvodine, budući da dva kluba imaju inzvanredne odnose.

Један коментар

  1. Sava

    Djordju Susnjaru, detetu novosadskog Ajaksa zelim sve najbolje u niksickoj Sutjesci. Voleo bih da Djordje navijacima Sutjeske pruzi bar polovinu onoga sto je nekada Scepanovic (kada je dosao iz Sutjeske – 93-94) darovao navijacima Vojvodine, a verujem da Susnjar to moze. Srecno Djordje.

Постави коментар