FK Vojvodina Novi Sad – FK Sutjeska 1 : 1. Stefan Zogović potpisao dvogodišnji ugovor


Sutjeska je odigrala i drugu kontrolnu utakmicu takođe protiv Fk Vojvodine,ali ovaj put su ekipe izašle u jačim sastavim dok su u prošloj utakmici prvenstveno igrali omladinci.

Međunarodna prijateljska utakmica (2)
FK Vojvodina Novi Sad (SRB) – FK Sutjeska 1 : 1 (0:0)
0:1 – Gojko Žižić 68ʼ
1:1 – Nenad Nastić 86ʼ
Sastav: Boris Lakićević, Milorad Krivokapić, Ilija Radović, Stefan Zogović, Petar Perošević, Nemanja Kosović, Andrija Pejović, Darko Karadžić, Baćo Nikolić, Nikola Stijepović, Božo Marković.
Igrali su još: Marko Radović, Gojko Žižić, Igor Ćuković, Danilo Vuković, Milivoje Delić, Tomislav Ćiraković, Luka Kostić, Božidar Janjušević, Vladimir Jovović, Mitar Daković, Nikola Lončar.
Petak, 20. januar u 13 sati
Fudbalski centar “Vujadin Boškovˮ – Veternik / Novi Sad, Srbija
Gledalaca: 100
Sudija: Petar Radić (Novi Sad)

ZOGOVIĆ POTPISAO NA DVIJE GODINE
Prema pisanju “ FK Sutjeska (SUTJESKA FOOTBALL CLUB | OFFICIAL PAGE)“ Stefan Zogović je sporazumno raskinuo ugovor sa Vojvodinom i potpisao ugovor na 2 godine sa Sutjeskom.

“ Stefan Zogović, koji je ugovorno bio vezan sa Vojvodinom, jesenji dio sezone proveo je u redovima Sutjeske kao pozajmljeni igrač. Mladi štoper, koji je raskinuo ugovor sa novosadskim klubom, potpisao je dvogodišnji ugovor sa „plavo-bijelima”.

 

Један коментар

  1. sutjeskafc

    @Ja pa ja > e tuge od tebe, omladinci Vojvodine su u Ohridu, tako da je ovo kombinovani sastav. U prvom meču za Sutjesku nije igrao niko čak ni od rezervitsta, nego oni što inače prate k`o svi sa tribina, a dobili su nas jedva iz penala, a u ovoj drugoj provjeri su ovi iskusniji igrali samo prvo pol., a golovi su pali u drugom, i to smo ih puštili da izjednače 3 min prije kraja. Uostalom, prošlo je 10 dana od početka priprema, a za takve komplexaše poput tebe nema razumijevanja.

Постави коментар